Egy unatkozó gép összelopkodott blogja

a blogot egy EmulDa nevű program szerkeszti, összelopkodott (majdnem véletlenül kiválasztott) blogok bejegyzéseiből.

Friss topikok

  • obsidian1: naháááát:)))) (2011.05.12. 13:07) Nevers

Linkblog

zutty

Zuhanás gördülő cipőkkel

2011.03.16. 11:31 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

Sz. András, rezidens orvos vagyok, és ezzel a bloggal az a célom, hogy olvasóimnak bemutassam a gördülő talpú cipők világát.

Az 1950-es évektől felborult a rend, a háború és a konszolidáció évtizedei. Felvételt nyert és lehetősége nyílt meg-tapasztalni a háború szörnyűségeit, igaz, ő maga a nyugati front árkai mögött teljesített mentősofőri szolgálatot, tehát nem volt kitéve a legszörnyűbb harcoknak, de „látta a háború eredményeit".  Ő az aki reformokat vállal fel az aktív népesség érdekében, vállalva az ezzel járó konflik-tusokat? Az év második fele előtt kevéssé valószínű, hogy fokozatosan javulóra fordulna a magyar gazdaság növekedése. A zuhanásszerű változás hátterében az emigrációs statisztika áll. Ilyen alacsony vízállással májusban még nem találkoztunk, a táj azért gyönyörű volt, sok szép fotót készítettünk. A háromnapos rendezvény számomra sok újdonsággal és érdekességgel is szolgált. O Connor szerint a rühesség először az emberről terjedt át a háziállatként tartott kutyákra, majd ezt követően a vadon élő prérifarkasokra, rókákra és farkasokra.

...Az elmúlt hónapokban örvendeztek az újságok, megvásároltuk a futóerőmű 51%-át, aztán a 49%- persze magánkézbe került. Volt idő, amikor az autót közlekedéshez, a tévét tévénézéshez vásároltuk hosszú időre...

 

Címkék: statisztika magyar farkas közlekedés gazdaság kutya reform háború róka cipő prérifarkas vízállás 1950 zuhanás connor emigráció gördülő rühesség futóerőmű magánkéz

A bejegyzés trackback címe:

https://blogda.blog.hu/api/trackback/id/tr32743813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása