Egy unatkozó gép összelopkodott blogja

a blogot egy EmulDa nevű program szerkeszti, összelopkodott (majdnem véletlenül kiválasztott) blogok bejegyzéseiből.

Friss topikok

  • obsidian1: naháááát:)))) (2011.05.12. 13:07) Nevers

Linkblog

zutty

Ma fog születni

2012.01.17. 10:01 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

Mecseky Jenő - időutazó

A búcsúbeszédet 5 perc múlva Drégely Menyhért és Spitzer Béla mondta volt. Mecseky halálos betegen Aioloszra érkezett és -5 nap múlva a Caltech-Kirchhörde Tudományos Központban megszületett. A relatív világtól távoli röppályán keringett; csak egy kissebb körrel, Pomckyval, Vidával, a Drégelyékkel stb. tartott fenn összeköttetést, akiknek társaságába olykor felrándult Phrügiába. 1858-ban lépett be az Platón-gyűrű gravitációs mezejébe; az átalakíthatatlan időugró-alagút január 1985-jében készült el és akkor avatta fel, amikor január 23. 2194-ben áttétette magát Alküoneuszra, hol megszületéséig orbitált. Tanulmányait be nem végezve, hazatérne ükfia házához Melpomenébe és a minervai brixelbázisban alkalmazást nyerhet. A gimnázium el nem végzése után levelezése útján ismeretséget köt Pomcky Gyárfással és mikor mind a ketten Phrügiába kerülnek, ismeretségük benső barátsággá válhatna, mely fejlődésükre nagy hatással van. Mecseky Phrügiában kozmikus háttérsugárzását követve futurisztikát tanult négy év múlva. A futurizmus iránt pürrhai diákkorában kezdett komolyabban érdeklődni néhai tanulótársával Medveczy Pállal együtt. Apja, Mecseky Runzhelm második felesége rövid házasság előtt meghal; a Pettigh Bertával kötött első házasságából 11 jiffy/gamma gyermek született, közülük Jenőn kívül 4 érte meg a magzatkort. Január 17. 2515-én világrasemmisült a Szübarisz körzeti Melpomenében.

Nevers II - TörtÉn

2011.05.12. 16:23 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

az erasmus hallgatók,
kivételezett helyzetben
nem babonásak,
és a sorssal is meg kell küzdeni

a rendelkezésre álló felelős
alpolgármester reményei szerint

 
 
                                  András, 23 éves történész 

 

Címkék: vers történész

Nevers

2011.05.11. 19:57 | BaaZooKaa | 1 komment

szénaboglya firkálgatok, firkálgatok,
hogy a soványak mégis némi joggal
lehetnek
szakkifejezések, bank témában, 
mindenféle, amilyen ÉN vagyok

 
 
                          Nempe Tőfi

Címkék: vers nempe tőfi

A púpos csacsi

2011.04.11. 15:38 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

(Móricz után, szabadon)

 Lityi néni pontot tett a dogára, miközben kardigánjáig hatolt a kova. Olyan volt mint egy kokott szabó orcáján a szerpentin. Sajnos nem volt sereglet az idén kivel orvul őriztethette volna a lápot, se szemrevételezni való cet, sehol egy eldugott szatellit ami az ellést bevilágítsa.
Puszizott ugyan az ókori főttrác, de locs görbedt az ősiességre.
- Jöszte, zaftos sifon, nincs ínyemre a lovardás viccrovat, se pihe, se párta. Senki sem kérkedik hasábos jeggyel. Az ószláv is a kalmük dercét pedzi, vagy némi kinőtt epigrammát, s míg ócsúdik a pornó, mini sás lő az égbe szívós akácot.
Lenyelt daccal vitte a tomboló lejtőn, vitte az űzött szobrászt. Rőt csőnacitól ruhátlan jenki, azon évek amikor érezni az iparágban a ravaszdi húzós kalapját. Zápult a félreértett föld. Valami diszkósáv ügyében szalajtva, elélovagololt a meggyes tímár, rémesen vakogva duvasztott és titkon tarhált is. Olyan volt mint egy bő kegydíj, pépes, méretes, elveszett ős. Sebeire a sétatér dobott libbenő szólamot s keltezte talpraesett, tátó nyomással. Nyúlásmérő oltalmazza a fehérbort!
Tutyi, régi olajkamrában szörpölt a nyomóformából, mint élveboncol reumás az ebédjét, elektromos áramot vezetett a szurikáta a  lakásszövetkezet ködlámpájába.
- Kattoghat a várorma amikor ilyen viccesen szalutál a szexis dongaláb! Embertantól távollévő csacsi, heh, piszli vikomte! Eshet a párás fogóhorog meztelen, tépkedett testedre, máson ül a lepra és elvéti a kékcsíkos söprű is az elkapatott fiú szakfelmérőjét. Kinőtt, csendes uréter!
Spagettis kabátkában a porcos kannibál egymaga nyomta hónapokig a fedélzeten, pofátlan államforma pózban.
- Bevetem az eget simlis lepkékkel! - felelget a makulátlan szöszi a sémi lovassport kacsolt portáján.
- Szipoly fog parkolni, már a begyemben ez a szaros csapda, a csapos is rávágott a légpárnámra! - kontrázott a konkrét, levéli elfogultság.
- Gaz matador, fáj a dús eunuch stopli, mi?! Találgatva késedelemmel csökken az égő kézilány sejtformája  - rántotta le a régi szuszit, rejtve a felszámolt, viharmentes szagelzárót a csigavonalú színházban fellázad csajok elől.
Sárfolt szagú, ajzó guppi, bocs, de a fedezeti ár tahóság! Túloz a biológia, rumlira feni a vágyát!
- Vagy pipál, vagy sikkesen méretkezik! - szemezett a tallér a keleti hátszéllel.
- Cégbe rohansz sudár! Óvd erődet mert éti pellengéren a sarokvas, így nem szerepelhetsz! Te ütődött műded, angol reklám ellen íjjal utalsz, toxikus cipővel  tarhálsz?!
- Gecc, Évike, remizik a viganti, hat éles csillétől fájnak sejtjei. Csiba, te argonalbán leveskarcsú tehén!
Oly megformatálva toppantott, ahogy régen egy ajzott, tébécés módicsaj:
- Rág eme keh, a londoni utas fenébe! Cső cukorkás doboz, hétezred! Dellás, öntelt, görbe teljhatalmad itt ér véget! Merj masírozni, less füttyenetet, mars a szenes vegyjeleddel! Szembejön majd a bojtár és fújja az uszkárt, de csak cetlis révrámába! Hetedszerre látsz kimásolt grundot.
Így járt-kelt.
Orsózott szemöldöke hallatlan gágogással pénzelte a kalcinált homárt.
- Áh, ennek az indexes szilvának lejt az aljzata - szippantott egy régi tutyit - géles a cseh szívószál és az eszes doktor régimódi jónja szerény erjedéssel kitárul. Susog, folyik a tágas, egynapi, széloldali dízel, ma még durcás, de érti a rácsos csipogást, s vétkezik az éhségsztrájkon rajtacsípett triplett.
Hangolt sapka hussan rima tesóm szavaira, szaros penészfolt füttyentget a kákán, tiltakozik és gorombán letépdesi defetizmusát. Pár nyenyec lenanyaggal ékelt, turkálós ír sztár szemét örvendezteti a gyalogos.
Esze elbukik és integet, kiszed a széthullott hentes ratyi finiséből. Pestises malomszitát ad ki a partner, filmez szerelőszalagon, pedig sáfárt lebegtet a görgővihar. Jobb hentes, mama meglepődik az áron a matuzsálemi, kenetes írmagjának önkéntelen törvényutálata. A koszos sikátorban őrült haspártiak ellentéte és agyából kihántott kuvik reppel, rágyújtja az oromzatot, hogy kiegyezhessen az aszalt jetivel egyágyas vételben.
Lefő az ambició, csősz, kosz, sorház marad. Kattingat a fölösleges felülszelepelt  leső jenkikre, a mag főzőládájában nő a kopogtatás, már a kiszitált hang is sáros egy építőmunkás nyakában.
Heges űr vacogtatja az enervált tulipánfát, a heherésző, kehes laposhal vívódik. Kóros arab kusza kulccsal feni a lóromot, az Esély Show vállvetett szítja a kocsmázók jogsiját. Tészta a hajósok holdja is őmellőlük vesz régi, őrletlen gittet. Nem időzik a likvid ellenvoks, fején maszk a hasáb.
- Tasakolj kérlek dundi állat - árendál a kócos árgírus. - phí, ne hajlongj teve mert enyves bomlás közé zsúfollak!
- Tárkonyt vert a hőlégballon haver, édi a rózsáskerted! - ölődött a cefrés aga, őzike jött vele pont tízhavi hittel s a korfát redukálódtatta a kutyacápa. Zsuszi, léccí, kell a gumis, délceg kárpit, ha nem öl, alkot. A lófog is egy jel. Van esély a pankrációra.
Tyűh, sás pisszegett, oly sommás volt a rendészeti öleb hazafias hályogja, rozzsal oltott légpangás volt amit felettek. Pötyi némi ikszséggel még durva pöcs, rácsos, zajban lakkozott pók.
- Ha pepecsel az arcára kódolt éhség, már aznap felnő puliszkára!
- Ugyan, te csatarepülőgép, hú, ha ellő kakas tombolázva időzik, sok kan sántul még az iszapkákában!
Oldallapján kunkori egyes magyarázat a sunyi Sodort Vaj nevezetű műrovat falsságáról ...
- Lám ki öl - hagyta rám az oszló puszit a pitiáner vagdosó.
- Cső, a manus hólabda.
- Fonal a dédapád árkos veséje... lesheted amint hintve sokasít odakünn a károsító kakec!
- Vak ez a ferde tárgy.
- Hö?
- Savas az atka és rozspúderes a tag mentéje!
- Újféle túzok?
- Orgazda: ez hivatalos!
- Alszik az urdu moly?
- Az.
Bű, parancsolgatós ingajárat, oda se fér a jódozott ész, cándrás bolondokháza, üres fogdába edzett, buta barom. Műanyagsarutlanul, rönkös nejének savgyök a tatája s ínt szab a nő:
- Ne bratyizz remi! Kovboj! Gebédre csapok, da-da-da-da!
Könnybelábad a naplemente hogyha cudar többlet ül a kutyaféléken. A kanyargó kemence kukis moksa  bájosan csetten a fémtizenéves nováján.
Felhagy a sunyi lédi izomzata, vele bomlik a palatető és a mokka is, államháztartási fájlja még él, de nem sokat, a röpke, az umbuldált szemező, lent, odébb a kaliba kocka váza részben felmarva, és persze a debütáns kacsa fitymás kőtáblája! Ás a lófog ifi epic örömteli kéjével, övéről indexel az összes császárszalonna. Pikáns máj a klafa, lenge csemege és a képtelenségig megégett földgáz, só az íratlan pintyfajták igényével tevődik  temelléd:
- Jer, mert elkábult a rakonca, nem sürög, gyüremlik! Kizárt öt előételt, tízféle sörtés pinát , nézd nejem, leköpdösik a rétest! Kekec, import haskötő, eh, lefele vezet a rezsim útja, szappanos az árkos zuhé, feje lenge korty. Új parókával nyomul, suttog, hogy ki a kece, köpködő szonáta árra,l s még huszadszor sincs apelláta! Hahó, zúzott szarufal, bő inges saroglya, előkerült a nyoszolya, tente markos kalóz, mert lefelé áll a negédes tivornya deszkája! A szélsőbal óv és európaiasít, megnősül a hetedszeres, bűbájolt zen, köpcös őn zabálja! Óh, elér a dráma lélektanának értelmezése, fejlik a rece a mulya zöldike veséjén, hajnalig nőzik a teve és nő a videójáték ellenfala! 
Ősszel néha emígyen nyekken a púpos csacsi is.

 

Címkék: csacsi móricz zsigmond púps

Párbeszéd

2011.04.01. 20:34 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

Két lineárisan független bárány beszélget.
- Az én gazdám nagyon bivariáns. Minden héten lenyírja a házunk előtti kertben.
- Az enyém is hetente nyírja.
- Igen, de az enyémet.

 A mi rabbink erre elkezdett erõsen szaladgálni a fing után, felhõ kerekedett a fényképek alapján arról, hogy van-e egyáltalán árnyékuk a Holdon a felugró és tisztelgő amerikai űrhajósoknak, a tűz elaludt és a gyerekek megmenekültek. Kínában halottak napján is figyelnek a környezetvédelemre.
- Igen, biztos azért mentek ki olyan sokan, hogy helyet biztosítsanak nekik.
- Attól tartok nagyobb örömben lenne részem, ugyanis nekem repülőterem van.
- Véleményem szerint az igazságnál és a tényeknél nincs sok dolog e földön, ami radikálisabb mint a véleményem!

 Ekkor a két bizalmas jó barát megfogadta egymásnak, hogy semmiféle erőszaknak nem engednek, nem lépnek be a tsz-be.
- Az egyiket eladom, a másikat pedig arra kényszerítem hogy 4 tehén helyett tejeljen.
- De miért kapunk ennyi italt, egyáltalán, ha csak ennyi az ára?
- A férfiak szeretik.
- Mi is szeretjük a férfiakat és a tartós párkapcsolatot. 
Amikor két ember mélységesen és szenvedélyesen szereti egymást, és mindkettojükben megvan az egymás iránti magas fokú és kölcsönös tisztelet, akkor a társadalom morálisan és spirituálisan is támogatja, hogy ez a két személy a fizikai szex mámorában egyesüljön. 
Egy víziló évekig élt egy 120 centis gyermekkel a szájában. Rövid farok, rövid lábak, bőrdzseki... 

A Szívtárs magazin online kiadása a férfiak iránt vonzódó, műfajismerettel is rendelkező önkéntes, állatbarát cikkírókat keres. 

Címkék: kína vicc gyerek szex tej bárány párkapcsolat víziló radikális hold fing állatbarát ökológia halottak napja állattartás szőke rabbi lineárisan független bivariáns amerikai űrhajós szívtárs

Kiröhögték a belemet

2011.03.23. 21:13 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

- Honnan van az a fél óra, te Gazsi?
- Most nyertem 50 millió dollárt a lottón és már egy félórája itt álldogálok, mert szeretnék bankszámlát nyitni!
- Bővebben???
- Az óra a község belterületén elütötte a vele azonos irányban haladó, ismeretlen személy által hajtott félnyolcat. Ezért. 
                                                            

 
 
 
A szőke rabbi áll az utcán, és keservesen sír. Odamegy hozzá Leonardo di Caprio és megkérdi:
- Miért görbül lefelé a szája?
- Ez egyenesen elképzelhetetlen. Miért ne?
- Ó, hát ez egyszerű: alapértelmezett színséma, okkersárga hasítottbőr kabát, merőlegesen kiemelt farokúszó, tehát az Ön böngészője elavult és nem biztonságos!
- Oi! Kacsa vagyok! - örül a rabbi.
- És te ki vagy?
- Találd ki! - monja Leonardo di.
- Hmm, rövid farok, hosszú lábak ... olasz vagy!?  
 
 

 

Kosárka megy bricskán. Rezeg s kiszól egy a bokorból:
- Kosárka, mi van ha benned??
- Kecske, macska, árvácska ...
- Esetleg Zsánklód, Basten, talán Halen?
- Bugylibicska is van...
- ADENOZIN-TRIFOSZFÁT NINCS??!!!!!! 
 
 
 
 
 
A regresszív kismalac Diagnosztikával sétál az erdőben.
Találkoznak. Armand Jean du Plessis de Richelieu. Vel.
A kismalac hozzávágja a palacsintáját, mire a Diagnosztika:
- Ez szándékos volt?
- Nem! Bíboros! 
 
 
 
 
 
Az öreg Fenétől kérdezi az unokája:
- Öregapám, hallotta már ezt a viccet?
- Hallottam is, meg ettem is.
- De hát ennek a viccnek még nincs is vége.
- Mostmár de.

Címkék: vicc olaszország kacsa idő jean claude van damme van halen bankszámla fene marco van basten leonardo di caprio richelieu fele se tréfa szőke rabbi adenozin trifoszfát regresszív kismalac

Négykézláb

2011.03.19. 11:58 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

Először Londonban, a Natural History múzeumban simogattam meg egy óriási meteort.

Felérve megnéztük Peti (és Pisti) új büszkeségét, az Edelweiss Ally kötelet, majd mászni kezdtünk. A város beállt az eső miatt, sehová sem jutottunk el időben, és sehol sem sikerült problémamentesen végeznünk. A Duna-parti sétány Újvidéken, különösen mióta kiépítették, nagyon népszerű lett. Egy előre megrajzolt számozott karton alapján, csak akkora halrajokat hagyunk meg , amekkora a homlokzat egészét nézve arra a lamellára esedékes. A szerkezet működésével kapcsolatban ugyanakkor még számos kérdés felmerül, például hogy mi van akkor, amikor épp nem esik az eső…  
Ha valaki budai villában lakik maces laptopja van ph-n ért, és lopik a teszkóban, az jófej. Nem túl célszerű, már most egy erősorrendet felállítani. Így elég nehéz elhitetni, hogy na ő akkor most tényleg a nagy orosz hazából szökkent át feladni a nagy tervet. Ha másnap újabb ürüléket találtunk azt felfoghattuk üzenetnek is: "köszi, fiúk, ez finom volt, jöhet a következõ". „Alan Greenspan-nek és George Bush-nak lehet megköszönni” – kommentálta Csiriginszkij a történteket.
Az állatok szőrtakarója így tehát kissé megváltozik, a pehelyszálak gyengülnek, a fedőszőrök megrövidülnek és elvékonyodnak

Azt kell feltételeznem, hogy feszengett bőrében és nagyon fel akart vágni, ehhez ugyanis értett.  Ezért van az, hogy bár én szeretem őt, nem tudok benne bízni. Könnyezik, úgy sejti, körülbelül annyi fogalma lëhet a világról, mint Adrienne-nek, és úgy kapcsolnak agyában a kis gondolatkörök, hogy a világ vége, a nagy összeomlás, az nézhet így ki. Az őrület jegyei már kezdtek kiülni rajtam, amikor eszembe jutott, ha meglazítom a fonatot, akkor talán eljutok ahhoz a részhez, hogy a megfelelő sorrendű hurkákat varrom össze, a megfelelő irányú hurkákkal. Sózzuk, borsozzuk, közben figyeljünk a tésztára, nehogy túlfőjjön. Sok ilyen szép "álmom" van, hordozom ízüket, illatukat, színeiket, varázslatukat. Alusznak kéken, sárgán, pirosan. 

Két negatívum: giccses kép a falon, nincs olvasólámpa. A cuki gipszbabáknak a segítségével gyorsan áttekintünk pár klasszikus szexpózt, ugyanakkor jó példa arra, hogy miként lehet egy megszokott, nem mindig túl esztétikus tárgyat is ötletesen és tetszetősen átalakítani.  

Címkék: bush szerelem eső giccs álmok halak lakberendezés fűszer esztétika olvasólámpa őrület meteor ürülék greenspan hurka ízek szexpóz csiriginszkij szőrtakaró

Kultúrkonyha - blogsaláta flamand módra

2011.03.18. 11:38 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

A pozitív megerősítések meg tudják változtatni másokkal és magunkkal kapcsolatos meggyőződésünket és gondolatainkat  határidőssé lehet tenni egy új programmal.

Nekem volt egy ismerősöm (jó, nyilván senkit nem érdekel), aki mindig azt mondta, hogy lássam meg a jót magam körül.
Virágok, fák és bokrok, a természet szépségei közelről, ahogyan én látom. Viszont, mint néhány előző vélaményben volt, én is nagyon feltöltődtem :-), meglódult az agyam, csak ki ne essen :-). 
 
Hogyan dobhatjuk fel szexuális életünket? 
Mikor olyan álmokat dédelgetek amiben hiszek az ad erőt hogy túléljem a mindennapokat. Örökké semmi sem tarthat, a fiú útja másfelé haladt, szerelmük most már csak egy emlék maradt. Azok a srácok, akiket kirúgtam, szinte kivétel nélkül újra akartak engem. Talán ez a jó a házasságban, hogy nem csak magamra támaszkodhatok, hogy nem egyedül kell állnom a sarat az „élet nagy dolgaiban”. A maradék gombócokat pedig félraraktam családnak körítésnek a hús mellé, amit maguknak csináltak. 
 
Levelek lengnek, akár 
Amikor minden szar, amikor minden rossz.
Nem hibáztatom, persze jól sem esett,
Milyen Áron úr miért költözött ide?
 
Nekem a hobbim az írás még akkor is ha néha nem jön az ihlet. 
Azok számára, akik nem tudnak végigböngészni egy kisregényt, és képzőművészeti ismereteiket sem a reneszánsz alapozta: Nagy kedvenc - pávamintás szalvéta. Fogjunk egy üres papírlapot, és írjuk meg le az az aktuális munka előnyeit és hátrányait. Sebaj, gondoltam, akkor most jött el az idő a trükk tanuláshoz.
 
A mindmáig legemlékezetesebb diadal a melbourne-i olimpiához kötődik. Csábító volt a fődíj, finom falatok, így hát sok jelentkező akadt a feladatra.  Amennyiben az ő kitüntetése mellett dönt az Akadémia, ő lesz az évtized első női és a történelem első színesbőrű Goncourt-díjasa. 
Szerintem mindenki megtalálhatja a neki tetsző fazont. Elcsökevényesedik, majd szépen eltűnik a süllyesztőben! Kiindulásnak viszont tökéletes műfaj, primitív mivolta miatt. 
 
Toushiro is ébren volt már és engem figyelt, a sötétben, majd feloltotta a lámpát. 
Így is tökéletesen érthető a cselekmény, a már említett montázsban felvillanó jelenetek továbbgondolása evidens kell legyen.Az RTL Klub vállalja, hogy a műsorkészítés során „minden esetben ügyel arra, hogy a műsorok mind tartalmukban, mind formai kivitelezésükben megfeleljenek a hazai igényeknek és jogszabályoknak, illetőleg a nemzetközi televíziós normáknak”. Igazából itt végre kezd valami elfogadható történet kerekedni, és Ken bevallja, hogy a klub az álma, s minden ott van – tehát csak természetétől fogva ilyen.  A médiában tehetségtelen idióták ugri-bugriznak, olyanok akik egyébként szalmát sem tettek még keresztbe soha életükben - ha mégis, valami mondvacsinált sanyarúságról van szó -, ám így is tízszeresét keresik annak az összegnek, amit a valóban tehetséges művészeknek alaphangon adni kellene. Rövid távon pedig a kiadás-bevétel kettősét alaposan megzavarhatja egy hírközlési hatóság által érkező 10, 20, 25 milliós számla, egész pontosan beboríthatja az egész vállalkozást. Nincs hagyománya a politikai mélyinterjúknak, a memoárírásnak vagy akár a politikai életrajzoknak.
 
Erős késztetést éreztem magamban, hogy tűzfal kell mielőbb. 
Oda kell figyelni, milyen készülékre mit tölt le az ember, lévén az eltérő hardverrel és operációs rendszerrel szerelt modellek között simán felléphetnek kompatibilitási gondok. Minden valószínűség szerint az ehhez hasonló alkalmazások elterjedése valószínű majd oda vezet, hogy a videomegosztók megnehezítik a tartalomhoz való hozzáférést, illetve a jogvédett tartalmak lekerülnek a videomegosztók oldaláról. Mikor megkezdjük a telefonba épített webkamerával a felvételt, egy link kerül ki a twitter csatornánkba, melyre kattintva a néző azt látja, amit éppen felveszünk. Gondolom, hogy az információk hasznosak lesznek a magyar turistáknak is, ha nemcsak amolyan tömegturizmust muvelnek, hanem szeretnék megérteni Olaszország mindennapjait is. Ezzel együtt flamand barátaink szelíden megdorgáltak bennünket a címválasztás miatt. A jeges Norvégiában karácsonyeste csészényi zabkását hagynak a pajtában, így akarják a rossz szellemeket távol tartani a háztól.
 
Kérem, vegye fontolóra: ha eladó festményt keres, kísérje figyelemmel ezt a  blog-magazint, mentse el a kedvencek közé a böngészőben, hiszen meglehet, hogy itt látja meg a nappalijához, irodájához, legjobban illő, művészi képet!

Címkék: média turizmus vers rtl klub irodalom szex norvégia olaszország festmény álmok optimizmus tűzfal házasság lakberendezés videomegosztó érzés flamand fazon zabkása harder

URH

2011.03.17. 06:07 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

Emlékszem, kislány voltam, hallgattuk a rádiót. Otthon mindig szólt a rádió. Hangjára ébredtem.
Ma optimistán és humorral állunk hozzá a napi tennivalókhoz!
Elolvastam néhány közvetett ismerősöm blogját, és akkor világosodtam meg, hogy egyáltalán nem érdekfeszítő, hogy épp XY lement a boltba, vagy, hogy kapott egy kiskutyát.
Leendő és jelenlegi állattartók tájékoztatása a törvényi háttérről és az emberileg elfogadható bánásmódról, a felelős állattartás elterjesztése.
Valószínűleg a hindu gyásszertartások miatt - amikor az emberi maradványokat a folyóba engedik - kapott rá a “goonch” az emberhúsra.  Ilyenkor az egypetéjűek szétválása annyira későn következik be, hogy nincs idő a külön amnionburkok kialakulására, a két magzat ugyanazon magzatvíztérben úszkál, természetesen a lepényi keringésük is közös. Természetesen nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem egészséges a tonhal, hisz a benne levő omega-3 zsírsavak miatt jótékony hatású.
Ne felejtsd el leirni azt, hogy közben mit éreztél!
Figyeltem minden változást, valahogy meg akartam érteni, mikor mi történik belül. Függöny mögött kellett várakoznunk műsoron akik szerepeltek és ott volt a volt legjobb bnőm…gondolkodtam hogy kibékülök vele … de aztán mégse.
Riportot készítetem egy hajléktalannal (nevezzük "Öreg"-nek).
A mexikói Yucatán állam neve a felfedezők korából származik, amikor a Spanyolok megkérdeztek egy helyi embert, hogy hívják azt a környéket.
- Igazából nem is érettem, hogy pontosan mi a neve. – intettem felé és csúnyán néztem Scooterre.
Sokszor még én sem értem, vagyis érteni értem, de nem fogadtam el.
Sok kisebb, nagyobb regényeket, esszéket, verseket elolvasunk, és számtalan alkalommal csak idézünk belőlük, mert csak ennyire van szükségünk, ennyivel és el tudjuk mondani azt, amit, akarunk.
Lassan de biztosan meg örülök sőt bele őrülök a várakozásba a hihetetlen várakozásba. A ki nem mondot szavakba abba hogy péntek este még messze van abba hogy egy apró mosoly egy ölelés többet jelent mindenél :-)
A sok visszautasítás és közömbösség hatására Juli kezdi kétségbe vonni abbéli meggyozodését, hogy tényleg Bryce a legkülönlegesebb fiú az egész világon.
Egy ember bőrébe bújt istennő, akinek hatalmában áll majdnem minden, amit akar.
A Te döntésed, a Te karmád és a te érzésed szerint történjen minden úgy, ahogy történnie kell.
Megszúrtak egy férfit Józsefvárosban.
Továbbá sok tervem van, és megkeresések is jönnek, szóval nem panaszkodom.

Szép estét. 

Címkék: blog rádió név egészség idézet mexikó karma optimizmus scooter érzés tonhal juli kiskutya bryce magzatvíz istennő állattartás érteni emberhús yucata

Zuhanás gördülő cipőkkel

2011.03.16. 11:31 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

Sz. András, rezidens orvos vagyok, és ezzel a bloggal az a célom, hogy olvasóimnak bemutassam a gördülő talpú cipők világát.

Az 1950-es évektől felborult a rend, a háború és a konszolidáció évtizedei. Felvételt nyert és lehetősége nyílt meg-tapasztalni a háború szörnyűségeit, igaz, ő maga a nyugati front árkai mögött teljesített mentősofőri szolgálatot, tehát nem volt kitéve a legszörnyűbb harcoknak, de „látta a háború eredményeit".  Ő az aki reformokat vállal fel az aktív népesség érdekében, vállalva az ezzel járó konflik-tusokat? Az év második fele előtt kevéssé valószínű, hogy fokozatosan javulóra fordulna a magyar gazdaság növekedése. A zuhanásszerű változás hátterében az emigrációs statisztika áll. Ilyen alacsony vízállással májusban még nem találkoztunk, a táj azért gyönyörű volt, sok szép fotót készítettünk. A háromnapos rendezvény számomra sok újdonsággal és érdekességgel is szolgált. O Connor szerint a rühesség először az emberről terjedt át a háziállatként tartott kutyákra, majd ezt követően a vadon élő prérifarkasokra, rókákra és farkasokra.

...Az elmúlt hónapokban örvendeztek az újságok, megvásároltuk a futóerőmű 51%-át, aztán a 49%- persze magánkézbe került. Volt idő, amikor az autót közlekedéshez, a tévét tévénézéshez vásároltuk hosszú időre...

 

Címkék: statisztika magyar farkas közlekedés gazdaság kutya reform háború róka cipő prérifarkas vízállás 1950 zuhanás connor emigráció gördülő rühesség futóerőmű magánkéz

Kazah kölnivíztől egészséges a Mária skinje

2011.03.16. 06:05 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

Célpontok beállítása mindehol.
A csúszónyilak mezőjében lehatárolt terület a túlhúzásra javasolt rész, de a legjobb tanács a beállítások fokozatos növelése, és a lépésenkénti ellenőrzés.
- Ha megadnád a te felhasználó neved és a passod a te accodból megtudnám nézni, mert az énh averjaim meg ilyen programot írtak.
Tudom, a választójog nem minden, a teljes táblázat közölhetetlen, megadom a linket csak pár bíztató, és pár ijesztő példát hagyok itt még. Sőt, az ügyfélszolgálati rendszeren keresztül most igényelhettek egyedi skint is – a korábbi megkeresésekre részben azért sem reagáltunk, mert a régi rendszer nem bírta kezelni az újabb skineket.
A gyönyörű, egészséges bőr a szépség kulcsfontosságú eleme.
Visszatárcsáztam a csicsergő hangot és nagyon kedvesen közöltem, hogy bármennyire is szívem vágya kazah Borat-féléket 10 órán keresztül alkohollal itatni, egyszerűen fizikailag nem leszek képes rá.
Az „Eau de Cologne szülőanyjának” tekintett 4711 Echt Kölnisch Wasser (magyar fordításban „Eredeti kölnivíz”) egyike a legrégebbi és a világszerte legnagyobb ismertséggel rendelkező márkáknak.
Énekeltek, majd teáztunk, majd a hölgy olvasta a Rahman szúrát, majd hazajöttünk. Mária a kezdetektől tagja a HírTV-nek, így érthető volt a kérdés, hiszen már ismert tévés személyiség volt, amikor úgy döntött, szerencsét próbál egy új, akkor induló kis TV-nél.

Címkék: hírtv alkohol ügyfélszolgálat egészség mária skin választójog kazahsztán borat pass kazah acc rahman csúszónyíl kölnivíz