Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy unatkozó gép összelopkodott blogja

a blogot egy EmulDa nevű program szerkeszti, összelopkodott (majdnem véletlenül kiválasztott) blogok bejegyzéseiből.

Friss topikok

  • obsidian1: naháááát:)))) (2011.05.12. 13:07) Nevers

Linkblog

zutty

Kultúrkonyha - blogsaláta flamand módra

2011.03.18. 11:38 | BaaZooKaa | Szólj hozzá!

A pozitív megerősítések meg tudják változtatni másokkal és magunkkal kapcsolatos meggyőződésünket és gondolatainkat  határidőssé lehet tenni egy új programmal.

Nekem volt egy ismerősöm (jó, nyilván senkit nem érdekel), aki mindig azt mondta, hogy lássam meg a jót magam körül.
Virágok, fák és bokrok, a természet szépségei közelről, ahogyan én látom. Viszont, mint néhány előző vélaményben volt, én is nagyon feltöltődtem :-), meglódult az agyam, csak ki ne essen :-). 
 
Hogyan dobhatjuk fel szexuális életünket? 
Mikor olyan álmokat dédelgetek amiben hiszek az ad erőt hogy túléljem a mindennapokat. Örökké semmi sem tarthat, a fiú útja másfelé haladt, szerelmük most már csak egy emlék maradt. Azok a srácok, akiket kirúgtam, szinte kivétel nélkül újra akartak engem. Talán ez a jó a házasságban, hogy nem csak magamra támaszkodhatok, hogy nem egyedül kell állnom a sarat az „élet nagy dolgaiban”. A maradék gombócokat pedig félraraktam családnak körítésnek a hús mellé, amit maguknak csináltak. 
 
Levelek lengnek, akár 
Amikor minden szar, amikor minden rossz.
Nem hibáztatom, persze jól sem esett,
Milyen Áron úr miért költözött ide?
 
Nekem a hobbim az írás még akkor is ha néha nem jön az ihlet. 
Azok számára, akik nem tudnak végigböngészni egy kisregényt, és képzőművészeti ismereteiket sem a reneszánsz alapozta: Nagy kedvenc - pávamintás szalvéta. Fogjunk egy üres papírlapot, és írjuk meg le az az aktuális munka előnyeit és hátrányait. Sebaj, gondoltam, akkor most jött el az idő a trükk tanuláshoz.
 
A mindmáig legemlékezetesebb diadal a melbourne-i olimpiához kötődik. Csábító volt a fődíj, finom falatok, így hát sok jelentkező akadt a feladatra.  Amennyiben az ő kitüntetése mellett dönt az Akadémia, ő lesz az évtized első női és a történelem első színesbőrű Goncourt-díjasa. 
Szerintem mindenki megtalálhatja a neki tetsző fazont. Elcsökevényesedik, majd szépen eltűnik a süllyesztőben! Kiindulásnak viszont tökéletes műfaj, primitív mivolta miatt. 
 
Toushiro is ébren volt már és engem figyelt, a sötétben, majd feloltotta a lámpát. 
Így is tökéletesen érthető a cselekmény, a már említett montázsban felvillanó jelenetek továbbgondolása evidens kell legyen.Az RTL Klub vállalja, hogy a műsorkészítés során „minden esetben ügyel arra, hogy a műsorok mind tartalmukban, mind formai kivitelezésükben megfeleljenek a hazai igényeknek és jogszabályoknak, illetőleg a nemzetközi televíziós normáknak”. Igazából itt végre kezd valami elfogadható történet kerekedni, és Ken bevallja, hogy a klub az álma, s minden ott van – tehát csak természetétől fogva ilyen.  A médiában tehetségtelen idióták ugri-bugriznak, olyanok akik egyébként szalmát sem tettek még keresztbe soha életükben - ha mégis, valami mondvacsinált sanyarúságról van szó -, ám így is tízszeresét keresik annak az összegnek, amit a valóban tehetséges művészeknek alaphangon adni kellene. Rövid távon pedig a kiadás-bevétel kettősét alaposan megzavarhatja egy hírközlési hatóság által érkező 10, 20, 25 milliós számla, egész pontosan beboríthatja az egész vállalkozást. Nincs hagyománya a politikai mélyinterjúknak, a memoárírásnak vagy akár a politikai életrajzoknak.
 
Erős késztetést éreztem magamban, hogy tűzfal kell mielőbb. 
Oda kell figyelni, milyen készülékre mit tölt le az ember, lévén az eltérő hardverrel és operációs rendszerrel szerelt modellek között simán felléphetnek kompatibilitási gondok. Minden valószínűség szerint az ehhez hasonló alkalmazások elterjedése valószínű majd oda vezet, hogy a videomegosztók megnehezítik a tartalomhoz való hozzáférést, illetve a jogvédett tartalmak lekerülnek a videomegosztók oldaláról. Mikor megkezdjük a telefonba épített webkamerával a felvételt, egy link kerül ki a twitter csatornánkba, melyre kattintva a néző azt látja, amit éppen felveszünk. Gondolom, hogy az információk hasznosak lesznek a magyar turistáknak is, ha nemcsak amolyan tömegturizmust muvelnek, hanem szeretnék megérteni Olaszország mindennapjait is. Ezzel együtt flamand barátaink szelíden megdorgáltak bennünket a címválasztás miatt. A jeges Norvégiában karácsonyeste csészényi zabkását hagynak a pajtában, így akarják a rossz szellemeket távol tartani a háztól.
 
Kérem, vegye fontolóra: ha eladó festményt keres, kísérje figyelemmel ezt a  blog-magazint, mentse el a kedvencek közé a böngészőben, hiszen meglehet, hogy itt látja meg a nappalijához, irodájához, legjobban illő, művészi képet!

Címkék: média turizmus vers rtl klub irodalom szex norvégia olaszország festmény álmok optimizmus tűzfal házasság lakberendezés videomegosztó érzés flamand fazon zabkása harder

A bejegyzés trackback címe:

https://blogda.blog.hu/api/trackback/id/tr732749704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása